Hjerteakademiet er vært for Art Reades næste Clearing Basic kursus i Danmark.

”Hvis du gik på selvudviklings kurser i 80’erne, har du sikkert mødt Art Reade og hans berømte Clearing kurser. Kurser vi alle tog med stor bejstring. Personligt blev det starten på min rejse i personlig udvikling og satte så mange personlige ting på plads for mig, som stadig er lyslevende i mit liv. Selvom Art er en ældre herre nu er han ”still going strong” og det er med stor glæde, at vi her kan tilbyde dig endnu et Clearing – Basis kursus i Danmark til sommer.

Jeg kan varmt anbefale dig denne mands visdom hvad enten du er ny eller du er genganger – jeg glæder mig meget”.                

Charlotte Fruergaard, Hjerteakademiet.

Lidt om Art og Clearing kurset:

Art Reade er fra Phoenix Arizona. Hans seminarer er baseret på resultaterne af Human Growth- bevægelsen, såvel som traditioner af hans indianske forfædre. Han har de sidste 30 år afholdt sine kurser i Europa, bl.a. Danmark og Tyskland. Han tilbyder flere forskellige kurser hvoraf Clearing kurserne er de mest kendte.

 

 

Clearing kurset – Basis Træning

Clearing – basis træningen er et oplevelses baseret kursus. Der veksles mellem undervisning og øvelser, på en sådan måde, at det du lærer, ikke blot bliver viden, men til en decideret erfaring og en integreret del af dig. Art bygger sit kursus på et bredt fundament indenfor personlig udvikling, men med et grundprincip om at vælge fra kærlighed (og ikke fra frygt). Arts viden og erfaring er så grundlæggende og dyb, at det giver kurset en helt særlig tyngde. Han kombinerer indiansk intuition med kendskabet til den menneskelige selvhelbredende kraft på en moderne og klar måde

På kurset gennemgår du dit livs historier på forskellige vis og foretager bevidste korrektioner, som vil føre dig tilbage til selvrespekt og ansvar for din egen eksistens.

Tidligere deltagere fortæller at kurset giver dem:

At tage ansvar for sine egne oplevelser.
At få ryddet op i fortiden, givet slip på gamle mønstre.
At kunne skabe og vedligeholde sunde og givende relationer.
At få fokus over på at bidrage til verden
At få værktøjer til fortsat læring af alle de små ting i hverdagen

På Arts kurser lærer du klare og praktiske værktøjer til at hjælpe med at opbygge mere fysisk, følelsesmæssig, mental og åndelig sundhed.

Her kan du læse mere om Art Reade og tilmelde dig kommende kursus 1.-3. Juni. 2018 >>