Gratis Info aften

Ønsker du at få et dybere indblik i  HEART COUNSELOR UDDANNELSEN, teknikken Heart Healing Journey, uddannelsensopbygning osv. er du velkommen på disse gratis infoaftener, der afholdes i henholdsvis København og Århus.

Charlotte Inannah vil fortælle om Kærlighedens Alkymi og give en live demonstration af Heart Healing Journey, af en frivillig.

Er du terapeut, behandler, psykolog, coach, mentor eller på anden vis arbejder med mennesker og er interesseret i at bruge den spirituelle tilgang i dit arbejde med mennesker så kom og hør om vores nye uddannelse. Vi tilbyder en 10 mdrs. efteruddannelse med certificering.

Kom med til infoaften og hør om uddannelsen, hør om hvordan, du kan bruge spirituelle værktøjer, til at heale de dybeste sår i livet. Lær hvordan du gennem Heart Healing Journey, kan guide dine klienter gennem den dybeste længsel til den største frihed. Du vil lære om Kærlighedens Alkymi – hvordan du forvandler den største smerte om til guld og hvordan kærlighedens sår er dørtrinet til den spirituelle opvågning.

Der vil være en live demonstration af The Heart Healing Journey for en frivillig, og du vil høre mere om selve uddannelsens opbygning og få mulighed for at stille spørgsmål.

Læs mere om uddannelsen 

Aftenen bliver ledt af Charlotte Inannah Fruergaard, stifter af Hjerteakademiet og Heart Counselor udd.

Infoaften finder sted:
København:
6. november 2018 kl. 19:00 – 21:30
Adresse: Center for Indre Respons Købmagergade 55 1150 København K.
Timeld dig her
Århus:
14. november 2018 kl. 19:00 – 21:30
Adresse: Lemuel Books, Mejlgade 28, gården, 8000 Aarhus C
Tilmeld dig her