Heart Counselor Uddannelsen

Bliv Spirituel Vejleder med hjerteakademiet

Er du terapeut eller anden behandler og ønsker du at bringe spiritualiteten ind i dit arbejde med klienter?  Vi tilbyder en helt ny spirituel, faglig efteruddannelse, som åbner din bevidsthed, giver dig værktøjer og indsigter og sætter retning på, hvordan du bruger det i dit klient arbejde som Heart Counselor. *KT – Kærlighedens Termostat, er en banebrydende og  transformerende metode, udviklet af Charlotte Inannah Fruergaard. Metoden går bagom både psyke og personlighed og frigør sjælspotentialet. 

10 mdr. – 2 retreats – 5 weekend moduler – webinarer – coaching

Introrabat: 31.445 kr.*  

Normalpris: 39.445 kr.(du sparer 8.000 kr.)  

EARLY BIRD 10%: Ved tilmelding inden 15/12- 18 er der derudover en earlybird-rabat på 10 %  

HVEM TAGER HEART COUNSELOR UDDANNELSEN?

Heart Counselor Uddannelsen er for dig, der gerne vil vide mere om bevidsthed, hjertets intelligens, spiritualitet, essens, hjertets kvaliteter og som ønsker at integrere dette i dit faglige virke. Det er for dig, der gerne vil guide og vejlede hjertets vej, hos dig selv og andre.

På uddannelsen gennemgår vi forskellige traditioners tilgang til den spirituelle vej og selvudvikling. Du lærer forskellige meditationsteknikker og indre øvelser, der åbner for den bevidsthed, der er kernen til dyb forandring og sjælefred. Du får træning, værktøjer og metoder til at udfolde, fordybe og grounde dig selv i den iboende indre fred, som er fundamental for, at kunne hjælpe andre til at finde samme fred.

Du får direkte oplevelser af fænomenet space, bevidsthed og indre kerne, samt værktøjer til at opbygge en praksis. En praksis, der sikrer en dybere og dybere forankring i dig selv og din spiritualitet. Dette gør dig til en holistisk behandler/terapeut, med kompetencen til at frigøre sjælspotentialet hos dig selv og dine klienter. Du bliver indført i, og lærer at mestre metoden ‘The Heart Healing Journey’. En banebrydende metode, der er udviklet og skabt af Hjerteakademiets grundlægger Inannah Fruergaard. Metoden skærer ind til benet, af menneskelig lidelse og frisætter den enkelte til at leve direkte fra sin essens.

På Heart Counselor Uddannelsen, vil du lære forskellen imellem psyken og bevidstheden. Når du selv forstår forskellen, vil du blive i stand til at vise den til andre. Det er en unik og skelsættende nøgle, til frigørelse.

optagelses krav

Du har en terapeutisk uddannelsesbaggrund (psykoterapeut, psykolog, coach, sexologer mv.).

pris & praktik

Introrabat: 31.445 kr.*Normalpris: 39.445 kr.(du sparer 8.000 kr.)EARLY BIRD 10%: Ved tilmelding inden 15/01- 2019 er der derudover en earlybird-rabat på 10 %

opbygning

Varighed: 14. marts 2019 – 19. januar 2020 Retreats foregår fra torsdag-søndag Alle weekend moduler: lør/søn: kl. 09.30 – 17.00. Uddannelsen varer 10 mdr. og afsluttes med en certificering som Heart Counselor©

Hent ansøgningsskema

Hvad kræver det af mig?

Som spirituel guide og Heart Counselor kan du kun tage et andet menneske med til de højder, du selv har besteget og de dybder, du selv har mødt. Derfor forudsætter uddannelsen at du selv går vejen.  

Grundlæggende handler det om, at overgive sig, at åbne sig op for det ukendte, at give slip, at stoppe, at modtage, at skabe.  

Din egen praksis består i at praktisere disse områder, samt udvikle hjertets 5 kvaliteter, meditation og essensarbejde.  

En certificeringsproces, afslutter uddannelsen. Du skal regne med klientarbejde mellem modulerne efter 2. weekend. Uddannelsen indledes og afsluttes med et internat. De resterende moduler er fordelt på weekender og web møder.  

Optagelse: For at optages på uddannelsen skal du udfylde et ansøgningskema. Endelig optagelse er først gyldig, når du har fået bekræftet din ansøgning.

Mød Charlotte Inannah Fruergaard

Grundlægger af Hjerteakademiet og skaber af Heart Counselor Uddannelsen. Grundlægger af Hjerteakademiet og moderne spirituel lærer. Hun har igennem mere end 25 år inspireret og guidet mennesker til indre fred, værdier, og adfærd der brænder igennem. Hun er brobygger i mellem de gamle etablerede systemer og den spirende ny bevidsthed, der tager form omhandlende sammenhængskraft, helheder og balance imellem hoved og hjertet. Charlotte Inannah, er hovedunderviser på Heart Counselor sammen med kompetente gæsteunderviser på enkelte moduler.

uddannelsens opbygning

Uddannelsen består af:  

 • Åbnings retreat 
 • 5 weekend moduler
 • Web undervisning
 • Egen praksis
 • Gruppe træning
 • Træning med klienter
 • Certificerings retreat                                                                                

 

Du undervises i:  

The Heart Healing Journey (Kærlighedens Termostat®), metoden, der åbner hjertet og healer i overensstemmelse med din indre kerne og dit ypperste potentiale – Spørge/lytte teknikker, der bringer mennesket i kontakt med indre fred og essens – Effektive meditationer, der forbinder dig til din essens – Nyeste teorier indenfor kvantefysik, epigenetik og læren om at VÆRE – Kropsbevidsthed og erkendelser gennem arbejde med kroppen – Egen praksis efter hjertets intelligens – Egen praksis efter hjertets 5 kvaliteter – Satsang – mødet med sandhed efter østens visdoms traditioner – Stilhedsprincipper – Øvelser og metoder, der åbner op for den dybe iboende sandhed, der ligger i ethvert menneske – En HeartCounselor© værktøjskasse du kan bruge i dit klient arbejde og i alle andre relationer.  

Undervisningen er helhedsorienteret og bevæger sig rundt om arbejdet med frigørelser af personligheden (krop, tanker, følelser) og arbejdet med bevidsthed og ‘space’ (det non-duale, i kvantefysikken kaldet ‘feltet’). Den giver dig en evne til, og en erfaring i, at navigere i begge verdener. 

Hvilke kompetencer giver uddannelsen dig?  

Heart Counselor©Uddannelsen giver dig :

 
 • Certificering til Heart Counselor
 • ‘Kærlighedens Termostat®’ som udviklingsværktøj
 • Retten til at bruge ‘Heart Healing Journey’ i dit terapeutiske arbejde.
 • Lærer dig at åbne dig for og leve i den spirituelle intelligens & hjertets intelligens.
 • Lærer at guide andre fra frygt til kærlighed på alle områder af livet
 • Lærer at bistå andre i deres udviklingsproces af hjertet.
 • Giver dig værktøjer til at frigøre sjælspotentiale, både dit eget og andres.
 • Giver dig erfaring og indsigt i kvantefysik og epigenetik, så du frit og kompetent kan bruge det i dit arbejde  
 • En spirituel erfaring, uanset hvilket niveau du starter på
 • En fred og selvfølgelighed med det spirituelle landskab, som det grundlæggende menneskelig potentiale
 • Et forstærket ordforråd omkring udvikling og spiritualitet
 • Evnen til at skelne, hoved fra hjerte og handle i overenstemmelse dermed
 • Lærer at mestre forskellige åndedræts – og meditationsteknikker, der healer kroppen og frigører den spirituelle intelligens
 • Giver dig teknikker og øvelser, både kropslige og kognitive til at arbejde med hjertets kraft

Det handler om at erfare og direkte opleve din dybeste sandhed, som er kærlighed og fred. Den er i hvert et menneske og er det vi alle søger gennem vores tanker, følelser og adfærd. Dermed vil du kunne trække på den kraft i dit samvær med andre mennesker både privat og professionelt.  

En af de primære hensigter med programmet er, at åbne sig for, at opdage kraften, visdommen og hjertets vej hos dig selv, i kontakten med andre. For når det sker, videregives det helt af sig selv. Samtidig arbejder vi med, hvordan man præcist guider andres bevidsthed ind i dem selv, fremfor at give dem værktøjer og råd til at blive bedre og mere succesfulde i det ydre.  

Arbejdet som Heart Counsellor handler om, at være i stand til at møde enhver smerte, enhver lidelse og enhver følelse direkte. Bryde igennem ethvert tankespind. Uddannelsen læner sig op af traditioner og teorier som: Non dual psykologi (læren om enhed), kognition, ontologi, systemteori, shamanisme og epigenetik.  

HVOR FOREGÅR UDDANNELSEN?

Retreats: 

Både åbnings – og certificerings retreatet foregår på Samsø – på retreatstedet Mellem-Rummet. Et vidunderligt fredfyldt sted midt på øen. Her deler du et skønt værelse med en anden deltager og spiser super sund økomad. Der er mulighed for dejlige gåture til vandet og andre gode vandre ture. Der afgår færge fra Kalundborg til Samsø.

Weekend moduler: 

Alle weekend moduler foregår i centrum af København, i skønne lyse lokaler hos, Center for Indre Respons, Købmagergade, 55,3 1150 København. Det ligger 3 min. gang fra Nørreport, så det er nemt at komme med off. transport. Alternativt kan du parkere i p-kælderen på Israels Plads. (søndag er gratis parkering).

hvem kan få merit?

Du kan ansøge om optagelse på uddannelsen på kvote 2, hvis du mener at have relevant livserfaring eller anden relevant uddannelse end en terapeutisk, der gør at du mener du kvalificerer dig til optagelse.

MERE OM PRISEN

Introrabat: 31.445 kr.* Normalpris: 39.445 kr.(du sparer 8.000 kr.)

EARLY BIRD 10%: Ved tilmelding inden 15/12- 18 er der derudover en earlybird-rabat på 10 % (du sparer 3.144 kr.) og kan få hele efteruddannelsen til en pris af: 28.300 kr.

Scholarship – det er muligt at opnå fuldt eller delvist scholarship til uddannelsen (dog ikke retreat ophold). Skriv en ansøgning (begrænset antal scholarships).

Ved tilmelding betales et depositum på 5.000 kr. der sikrer dig pladsen. Det resterende beløb kan enten betales på en gang inden opstart, eller afdrages efter aftale.  

Som selvstændig kan du trække uddannelsen fra som efteruddannelse.  

*Prisen er inkl. ophold på Samsø under retreats, men ikke transport til undervisningstederne. På weekends serverer vi kaffe, te & snacks.  

MERE OM DATOER

Åbnings retreat: Torsdag d.14.(kl. 17.00)- søndag d. 17. marts (kl. 15.00).  

1. modul: 27. – 28. april 201  

2. modul: 25. – 26. maj 2019  

Online seminar:
mandag d. 24. juni 2019 kl. 19:00 – 21:00

Online seminar:
mandag d. 5. august 2019 kl. 19:00 – 21:00  

3. modul: 24. – 25. aug. 2019  

4. modul: 5. – 6. oktober 2019  

5. modul: 23. – 24. nov. 2019  

Certificerings Retreat:
16. – 19. jan. 2020

Samme tider som åbnings retreat

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE:

“Jeg er halvvejs på uddannelsen som hjertevejleder, jeg laver allerede kærlighedstermostater på mine klienter. Den feedback jeg typisk får er: ” Du har lært og givet mig mere forløsning på en time end jeg har fået gennem flere år hos min psykolog, hvorfor har jeg ikke mødt dig før, du kunne have sparet mig for mange tusinder af kroner og lidelser? ” 

Det er et magisk øjeblik, hver gang jeg hjælper mennesker i gennem til kærligheden. Min bedste investering”.  

Flemming Bogø sexolog & psykoterapeut

 

“Det smukkeste, stærkeste og mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet. TAK”

Lis Kroghsbo, Cand.pæd.psyk.  

Følg vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og inspireret!