kursus helhjertet ledelse hjerteakademietHelhjertet Ledelse
– et todages transformerende udviklingsprogram for ledere.

Undersøgelser viser at 90% af amerikanske CEO’s lider af udbrændthed og 30% af disse i alvorlig grad.Samme undersøgelse viser også at de fortsætter med at arbejde på trods af signalerne.
Singularity University

Vigtigheden af at koble hoved, hjerte og krop synes mere vigtig end nogensinde. Vi står overfor massive udfordringer ift. at bære verden ind i det næste millenium. I en verden af konstante forandringer stilles der hele tiden nye og udfordrende krav til fremtidens ledere. Det kræver nærvær og evnen til at lytte og lære. Det kræver forandringsparathed, åbenhed og villighed til at udfordre medarbejdere og organisationen. Og det kræver et kvantespring i bevidsthedsniveau for ledere.

Der er med andre ord behov for helt nye skills ift. at lede medarbejdere og organisationer. Der er behov for ledere, der kan lede og navigere fra hjertet. Ledelse med hjertet er diamentralt modsat kognitiv, mental ledelse fra hjernen.

Fremtidens ledere vil lede ud fra dyb visdom, ud fra hjertet og ud fra helheden og et globalt perspektiv med fokus på bæredygtighed, resiliens og mangfoldighed. Det skal læres – det sker ikke af sig selv.

Mange snakker om det, men få kan det.

På 2 dage, vil du få en udførlig guide til hvordan du kan lede dig selv og andre fra hjertet. Du får værktøjer til at blive en helhjertet leder:

“Den helhjertede leder har høj selvindsigt, er i balance, har en høj integritet og en sublim intuition. Den helhjertede leder har en stærk indfølingsevne med både de menneskelige og de organisatoriske processer i en organisation. Den helhjertede leder kan skabe ekstraordinære resultater og få alle i organisationen med sig. Fordi medarbejderne følger en ægte leder.

 

Det får du:

  • Værktøjer til at møde andre helhjertet
  • Værktøjer til at møde dig selv helhjertet
  • Du oplever at kunne guide andre fra et helt nyt og dybere perspektiv.
  • Nøglerne til at åbne for hjertets intelligens
  • Du møder og forvandler dine egne stopklodser for helhjertet ledelse

Dette kursus er for dig selv men får en banebrydende indvirkning på folk omkring dig.

INFO:z3tsbradn7

Varighed: 2 dage, eksternat kl. 9-16
Pris: kr. 11.450,- inkl. forplejning.
Dato: 11.-12. Okt. & 29. – 30. Nov.
Sted: Straagaarden, Bregnerødvej 8, 3250 Gilleleje

Underviser: Charlotte Fruergaard


”At skabe bæredygtige resultater som leder, er afhængig af den indre bæredygtighed. Evnen til relation og empati, ikke blot over for én selv men også overfor andre. Emotionel Intelligens handler om at have en dybere forståelse for processerne i mennesket, at kunne åbne sig for den dybere visdom, vi alle besidder , at kunne genkende følelsesmæssig ræsonans, når den opstår, for at kunne træffe de rigtige valg” 

 

”Helhjertet ledelse har aldrig været mere vigtigt end nu. De organisationer som formår at skabe helhjertede ledere vil klare sig langt bedre end konkurrenterne. Fordi ledere der evner at skabe nærvær, troværdighed, tydelighed og tillid vil løfte en organisation, og sikre trivsel og høj performance. Medarbejdere søger helhjertede ledere og purpose-driven ledere.

 

 

Kontakt os her for at få mere info: