Heart Counselor uddannelsen er for dig, der gerne vil guide og vejlede hjertets åbning, hos dig selv, og hos andre.

Programmet giver dig træning, værktøjer og metoder til at udfolde, fordybe og grounde dig selv i den fred der er i dig selv, og til at kunne hjælpe andre til at finde den samme fred i dem selv.

Vi vil arbejde med:

Kærlighedens Termostat®, som er en metode, der åbner hjertet og healer i overensstemmelse med din indre kerne og dit ypperste potentiale, med spørge, lytte og teknikker, med satsang fra Advaita traditionen (Ramana Maharshi, Papaji og Gangaji) – stilhedsprincipper samt forskellige øvelser og metoder, der alt sammen er med til at åbne op for den dybe sandhed der ligger i ethvert menneske. 

HeartCounselor© værktøjskassen kan du bruge i klient arbejde og i alle andre relationer.

Det handler om at erfare og direkte opleve din dybeste sandhed, som er kærlighed og er fred. Den er i hvert et menneske. Dermed vil du kunne trække på den kraft i dit samvær med andre mennesker både privat og professionelt.

En af de primære hensigter med programmet er, at åbne sig for, at opdage kraften, visdommen og hjertets vej hos dig selv mens du er i kontakt med andre. For når det sker videregives det helt af sig selv. Og samtidig arbejder vi med hvordan man præcist guider andres bevidsthed ind i dem selv, frem for ud af dem selv og fremfor at give dem værktøjer og råd til at blive bedre og mere succesfulde. For vores arbejde handler om at forstå, erkende og direkte opdage den fred der er før og efter enhver succes og enhver fiasko, og kunne vejlede sig selv og andre i den sandhed og fred der er her.

Indre frihed

Det handler om din egen frihed, så andre kan være fri. For når de ikke møder dine historier og dine tankemønstre, så falder deres egne fra hinanden, knuden løses på magisk vis op og i det møde åbner en kærlighed sig som er dybere end noget andet. Erkendelsen af sig selv som kærlighed er det der er tilbage.
Det handler om at være i stand til at møde enhver smerte, enhver lidelse og enhver følelse direkte. Bryde igennem ethvert tankespind og opdage at du ikke kan falde af dig selv. Du kan kun falde dybere og dybere ind i dig selv.

Vores arbejde bygger ikke på viden, indlæring og erfaring, men på den direkte oplevelse af dig selv som du den er. Dog læner det sig tættest op af traditioner og teorier som: advaita, metakognitiv terapi, ontologi, systemteori, shamanisme og non-dual psykolog.

Heart Counselor© uddannelsen er for dig:

– der ønsker at styrke dine kompetencer i selvledelse og ledelse af andre ud fra hjertets intelligens.

– der vil certificeres som Heart Counselor i bl.a Kærlighedens Termostat®

– der er relations coach/underviser.

– der ønsker at gøre en forskel for dig selv og andre.

– der har klient arbejde som f.eks: terapeut/psykolog og som ønsker at tilføre dimensionen hjertets intelligens i dit arbejde.

Forudsætning for deltagelse:

Der ligger en personlig samtale (tlf. eller møde) til grund for optagelse på programmet. Derudover skal du enten have deltaget på Heart Journey, Eller også have erfaring som underviser, facilitator, coach, psykoterapeut eller lign.

Undervisere:

Charlotte Fruergaard, samt div. gæstelærere.

 

Download PDF >>

 

Praktisk info:


 

Varighed:

8 weekender
 + 1 certificeringsdag
Fredag kl. 19.00-22.00. 
Lør/søn 10.30-17.00

Datoer:

Heart Journey (basistræning)

1. weekend 6.-8. april 2018
2. weekend 4.-6. maj 2018
3. weekend 8.-10. juni 2018
online møde: d. 7. juli 2018 (hjertepraksis)

online møde d. 4. aug. 2018 (hjertepraksis)
4. weekend 24.-25. august 2018

Heart Counselor

1. modul d. 12. – 14. oktober 2018
2. modul d. 16.-18. nov. 2018
3. modul 11.-13. januar 2019
4. modul 1.-3. marts 2019
Certificeringsdag: 30. marts 2019

Pris:

The Heart Journey kr.  8.995,-
Heart Counselor     kr. 15.950,-
Samlet pris                kr. 24.945
(Depositum kr. 3.500 betales ved tilmelding, mulighed for afdragsordning af restbeløbet, aftales ved tillmelding).

 

Tidligere deltagere siger: 

12607291_10153934447354801_1658367667_n“Det smukkeste, stærkeste og mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet. TAK”

                                                                                                             Lis Kroghsbo, Cand.pæd.psyk.

 

 

12607291_10153934447354801_1658367667_n

“Jeg er halvvejs på uddannelsen som hjertevejleder, jeg laver allerede kærlighedstermostater på mine klienter. Den feedback jeg typisk får er: ” Du har lært og givet mig mere forløsning på en time end jeg har fået gennem flere år hos min psykolog, hvorfor har jeg ikke mødt dig før, du kunne have sparet mig for mange tusinder af kroner og lidelser? ”. Det er et magisk øjeblik, hver gang jeg hjælper mennesker i gennem til kærligheden. Min bedste investering”.   

Flemming Bogø sexolog & psykoterapeut

Tilmelding