Mindfulness Intensiv ~2 dages kursus

Mindfulness kursus intensiv hjerteakademiet charlotte fruergaard

Mindfulness Intensiv ~ to-dages kursus

Mindfulness Intensiv – 2 dage med værktøjer og oplevelser til en hverdag i balance mellem præstation og fredfyldt tilstedeværelse. Kurset foregår i skønne Nordsjælland, i Gilleleje v. Kattegats kyst.

Dette intensive forløb giver dig mulighed for at fordybe dig og skabe din egen praksis for en mindful livsstil. Vi fordyber os i værktøjerne fra mindfulness universet og bruger tid på at forankre indsigt, nærvær, og fred i den enkelte.

Målgruppen for kurset er deltagere der arbejder med høje præstationskrav, og som gerne vil have indsigt og læring i at navigere fortsat i en travl hverdag og samtidig have tid og overskud til familien og resten af livet. Det gælder for både chefer & medarbejdere.

Det får du:

  • Du træner teknikker, som gør dig til en mere ressourcefuld, positiv og dynamisk chef, kollega eller medarbejder, med mere overskud, ro og styrke.
  • Du får en unik mulighed for at fordybe dig i principperne for mindfulness og skabe din praksis for en mindful livsstil samtidig med, at du fortsætter en effektiv hverdag med højt præstationsniveau.
  • Du øger din koncentration og styrke din evne til at se hele dit potentiale og alle dine muligheder.
  • Du lærer at mærke, når du overskrider dine grænser for stress og vender tilbage til fokus.
  • Du afstresser og øger din helbredstilstand ved at lære at fokusere på kroppens signaler.

Som et resultat af kurset vil du opleve et øget overskud, din selvtillid vil være styrket til at håndtere krævende situationer og du vil opleve en stræk oplevelse af en indre styrke.

INFORMATION OM TILMELDING

Dato: ikke planlagt pt.

Pris: 5995,- ex. moms for virksomheder private kr. 3500,- inkl kursusmaterialer & forplejning.

Kurset er et eksternat, men det kan varmt anbefales at overnatte i det skønne område omkring Gilleleje. Se mere her www.kysthusene.dk, www.gillelejebadehotel.dk, https://www.airbnb.dk/s/Gilleleje. Vi hjælper gerne med bookning af overnatning,

Sted:

Tilmelding til: info@hjerteakademiet.dk eller ring 27 20 20 08

Underviser: Charlotte Inannah Fruergaard

Kontakt os her