Hvem er vi

Charlotte Inannah, grundlægger af Hjerteakademiet, og underviser. Med passion og visdom guider hun deltagerne igennem vores programmer og uddannelser. Hun er brobygger mellem de gamle etablerede systemer og den spirende nye bevidsthed. Den nye bevidsthed handler om øget sammenhængskraft, helheder og balance imellem hoved og hjertet. 

Charlotte har 25 års erfaring i at arbejde med mennesker og udvikling. Mere en 20.000 mennesker har hun arbejdet med personligt eller i grupper. Hun brænder for at højne den menneskelige bevidsthed og lærer fra sig med empati og skarp visdom. 

Sara Leanda er Hjerteakademiets projektleder.

Sara er uddannet billedkunstner, sexolog, parterapeut & Heart Counselor gennem mesterlære videregivet fra Charlotte Inannah Fruergaard.

Sara har gennem de sidste 12 år undervist i selvudvikling gennem dans og bevægelse, og afholder workshops og temadage i dette.

Jack Lorentzen er ud over at være en særdeles dygtig tækkemand, Heart Counselor og meditationslærer hos Hjerteakademiet.

For nuværende er Jack ved at opgradere sine meditative kundskaber på Leela School med Eli Jaxon-Bear i Tyskland.

Vi samarbejder med mennesker der ønsker at gøre en forskel og som har hjertet på rette sted. Alle vores samarbejdspartnere er kompetente og professionelle undervisere, med mange års erfaring i deres felt. Vi er altid interesserede i at møde nye mennesker, der er engagerede i at skabe en sammenhængende verden, hvor hjernens løsninger er funderet i hjertets visdom.