Pachamama Initiation Retreat på Samsø

Pachamama Samsø

 

PACHAMAMA INITIATION RETREAT PÅ SAMSØ

   ~ for kvinder

 

 

Vi starter Pachamama Journey for kvinder med Pachamama Initiation Retreatet her på Samsø i det skønne retreatsted Mellem- rummet 

DATO:


Retreatet på Samsø er fra d. 15. september – 18. september 2016

(Vi starter torsdag d. 15. september kl. 20.00 på Samsø)

 


 

Pachamama Retreatet her er obligatorisk for at deltage på Pachamama Journey

På dette første retreat indleder vi ritualerne og rammen, sætter retningen og fordyber os i principperne for flow. Vi tilrettelægger kosten, og den daglige feminine praksis, der underbygger din personlige rejse. Vi laver yoga, danser, og bruger vores krop. Vi tænder for hjertets intelligens og udforsker naturens gaver og det feminine aspekt.

Samsø Pachamama

Retreatet foregår på helt fantastiske og naturskønne Samsø. Mellem-Rummet Retreat danner den perfekte ramme for din fordybelse og selv kærlighed. I smukke og fredfyldte omgivelser bliver vi forkælet med økologisk m
ad, varme fra den knitrende pejs, læse stuer, naturen, og den magiske yoga sal.

 

 

Mellem-rummet Samsø

Pachamama Journey og initiation retreat er for dig som kvinde, der tænder på at (gen)skabe dit personlige feminine lederskab og er træt af følelsen af at være alene, at klare ting selv og bruge dine maskuline kraft til at være kvinde i vores verden som den er.

Dig som længes efter at connecte til noget større og læne dig ind i de feminine aspekter af dig og af livet.

 

 

Genopdag din sande indre feminine natur

På retreatet laver vi yoga, danser, og bruger vores krop. Vi tænder for hjertets intelligens og udforsker naturens gaver og det feminine aspekt.

pachamama journeyVi arbejder med meditations praksis, åndedræt, sang, spirituelle ritualer, farver, bålceremonier, dagbog, dialog, stilhed, naturen, kognition og mentale konstruktioner, non dual psykologi, psykoteraputiske emner, story telling, vision quests mm.

På retreatet sætter vi retningen på din personlige Pachamama Journey.  Men mest af alt, danner vi triben og skaber sammenhængskraft os kvinder imellem.

 

 

 

 

 Logo PachamamaPRAKTISK INFO:

Læs mere om datoer og pris på Pachamama Journey her >> 

 

 

 

 

 

 

 

TILMELDING