Pachamama cover done

Pachamama Journey er en rejse hvor du (gen)opdager din sande indre feminine natur og hvor du skaber retning baseret på de dybeste feminine principper og hjertets vej. En guide ind til et mere autentisk og stærkt kvindeliv. Hvor du slipper det, du ikke længere ønsker at bære på dine skuldre. Og hvor du får kontakt til din indre frihed, din oplevelse af dit frie valg og de rene værdier du ønsker at leve udfra. 

En afvikling ind til dit sande feminine lederskab.

Pachamama Journey er for dig, der tænder på at (gen)skabe dit personlige feminine lederskab, at (re)konstruere dit liv så det er i overensstemmelse med din inderste kerne,  samt udrense dine destruktive tankemønstre og uafklarede følelser omkring dig selv og andre.

Det er også for dig, der er træt af følelsen af at være alene, at klare ting selv og bruge dine maskuline kraft til at være kvinde i vores verden som den er. Dig som længes efter at connecte til noget større og læne dig ind i de feminine aspekter af dig og af livet.

Vi vågner op.

Vi brænder af.

Vi sender videre.

Vi afskræller de lag af, som vi ikke længere har brug for.


Det her får du gennem din Pachamama Journey:

PachamamaDu renser ud i mentale begrænsede rundkørsler

Pachamama

Du kommer i kontakt med din sjæls kerne og din sande natur

Pachamama

Du forstår hvordan du går fremad i dyb forbindelse med dit hjertes kald – du ved hvad der kalder på dig.

Pachamama

Du får en dybere kontakt til  din intuition

Pachamama

Du lærer at heale negative mønstre, der begrænser dit liv

Pachamama

Du får skabt en feminin base i og omkring dig

Pachamama

Du mærker hvad det giver at være forbundet, at blive båret og gå sammen med en hånd i ryggen.

Pachamama

Du får kontakt til din indre feminine kraft

Pachamama

Du fortsætter med et mere autentisk, stærkt og kraftfuldt kvindeliv.


VEJEN HJEM – I KVINDERS FAVN


 

Vi ved af erfaring i egne liv, at vi kvinders lys bedst kommer til udtryk og bedst udfoldes i trygge rammer, som det at være del af en tribe (ord for genuine gruppe). I en sådan gruppe er det nemmere at slippe og vokse, fordi vi ikke er alene men bærer hinanden og går sammen med en hånd i ryggen.

pachamama 7

Triben er for os kvinder en urtradition, fra før vi fik symaskiner og fine kjoler. En tradition af ritualer og møder, hvor vi har støttet hinandens rejse og holdt hinandens lys. I triben har vi kunnet sørge, kunne grine og kunne dele med hinanden. Vi har connected vores skabende kræfter ind i bl.a. moderskabet og den kvindelige udviklingsrejse gennem hele livet fra fødsel til død.  

Meget af dette er gået tabt i det moderne samfund, og mange kvinder oplever derfor en ensomhed og vildfarenhed. Vi er kommet væk fra os selv og oplevelsen af samhørighed.

Vi ser en udmattelse, og en høj stressfaktor blandt kvinder, som ofte medfører sygdomme, dårlig ernæring, uværdige relationer, adskillelse og skilsmisser.

Tiden kalder på mere feminin ledelse både med af dig selv, i privatlivet og i arbejdslivet. På denne rejse redefinerer du disse værdier og implementerer dem i dit liv til gavn for dig selv, dine relationer og det der er vigtigt for dig.

Måske kan du ligesom os mærke, at der er et skift på vej, hvor kærlighed skal vinde over frygt og samhørighed skal vinde over ensomhed?

 

 

Vi mærker at vi i verden er ved at genopdage at vi er ONE – at vi ikke er alene –

men en enhed, og at vi sammen skaber virkeligheden ligesom urkvinden i triben.

 

 

 


PRINCIPPERNE BAG PACHAMAMA


Pachamama Journey er bygget op i ånden af “tribens” principper om samhørighed, forbundethed og kollektiv læring igennem gruppen.

  • Pachamama er din individuelle rejse ind i dette.

  • Pachamama er ikke en feelgood proces – men en sand barfodsvandring ind i dit bæredygtige selv.

  • Pachamama er helhedsorienteret og adresserer alle sider af livshjulet.

  • Pachamama er rejsen hjem til dig selv.   

  • Pachamama er et fundament der kan lede dig til nye projekter og fællesskaber.

 

 

Pachamama


INDHOLD PÅ PACHAMAMA


 

Vores mangeårige undervisnings og retreat erfaring har vist os, at det snarere er “rummet” end selve indholdet der er afgørende i en sådan proces som Pachamama Journey. Det er energien, visionerne og sammenhængskraften der bringer tingene i flow og sætter forandringen fri. Vores opgave er at facilitere de processer, der bringer dig i kontakt med dig selv og dit indre lederskab.

For den nysgerrige kan vi afsløre at vi arbejder med meditations praksis, yoga, åndedræt, sang, spirituelle ritualer, dans, farver, bålceremonier, dagbog, dialog, stilhed, naturen, kognition og mentale konstruktioner, non dual psykologi, psykoteraputiske emner, story telling, vision quests, fremadrettet handleplaner og meget meget mere  – og med sikkerhed en bunke grin og kram!

Vi glæder os !

 


Pachamama

PRAKTISK INFO 


 

DATOER

2 weekender

1. weekend ‘Returning Home’ d. 4.-6. maj

&

2. weekend ‘Burning Soul’ d, 8.-10. juni 2018

Tider i begge weekender:

fredag: start kl. 19.30-22.00
lørdag: kl. 10.30-21.00
søndag: kl. 9.00-17.00

Vi anbefaler at du ovenatter

Sted:
Ananda Yoga, Kysthusene, Tinkerup Strandvej 8A, 3250 Gilleleje.

 

*.*.*

Du skal forvente selvstudie imellem weekenderne, da der vil være Silent Journeys for dig selv undervejs med skriveprocesser samt egenpraksis med guidede meditationer 

*.*.*

 

PRIS

Deltagerpris:   4.500,-

 

HVEM ER VI

Vi ved hvordan vi gør drømme til virkelighed. Vi er selv kvinder, der kender til at have dykket i livet, faldet og rejst os igen. Vi kender til hvor sårbart det er at føle sig alene, men også hvor stor livskraft, der er i at opleve sig forbundet og i samhørighed med andre .

Vi ønsker at viderebringe det vi har lært og stadig lærer og indvie andre kvinder i kraften ved triben og det essentielle kvindelige lederskab.

Charlotte Inannah Fruergaard: forfatter, coach, underviser, yogalærer – Ananda Yoga Studio, mindfulness instruktør, ejer HjerteAkademiet. Charlotte er en visionær kvindelig leder, der gennem sit virke ønsker at bidrage til en verden.

Pia Beck: forfatter, coach, familieterapeut (Kempler) ejer Hverdagens Helte, HjerteVejleder, Yin yogalærer – Open Heart Yoga. Pias blog om at få øjnene op for livet her>> 

 _dsc2392 1_low


TILMELDING


Forudsætning for deltagelse: Alle kan deltage, dog forventes det at du føler dig klar er klar til at gennemgå denne afklaringsproces og at du kan mærke din længsel efter et skifte i dig selv.

Skriv til os her >> 

Logo Pachamama