Pachamama retreat i Sverige

pachamama-cover-pix

PACHAMAMA RETREAT I SVERIGE

   ~ for kvinder

 

Du (gen)opdager din sande indre feminine natur

Du får kontakt til din indre frihed og din oplevelse af dit frie valg og forbindelse til de værdier, du ønsker at leve udfra.

Pachamama Retreatet er for dig som kvinde, der tænder på at (gen)skabe dit personlige feminine lederskab og er træt af følelsen af at være alene, at klare ting selv og bruge dine maskuline kraft til at være kvinde i vores verden som den er.

Dig som længes efter at connecte til noget større og læne dig ind i de feminine aspekter af dig og af livet.

Midt i den svenske skov ligger retreat stedet Shambala Gatherings smukt og stille, lidt nord for Stockholm. Med egen skovsø lige til at bade i, og med sauna og naturens rammer er det et helt unikt sted at starte vores fælles rejse ind i vores feminine kerne.

De perfekte rammer for vores retreat for kvinder: Pachamama Retreat.

 

Vejen hjem – i samhørighed

Vi ved af erfaring i egne liv, at vi kvinders lys bedst kommer til udtryk og bedst udfoldes i trygge rammer, som det at være del af en tribe (ord for genuine gruppe).

I en sådan gruppe er det nemmere at slippe og vokse, fordi vi ikke er alene men bærer hinanden og går sammen med en hånd i ryggen.

 

Genopdag din sande feminine natur

På retreatet laver vi yoga, danser, og bruger vores krop. Vi tænder for hjertets intelligens og udforsker naturens gaver og det feminine aspekt.

Vi arbejder med meditations praksis, åndedræt, sang, spirituelle ritualer, farver, bålceremonier, dagbog, dialog, stilhed, naturen, kognition og mentale konstruktioner, non dual psykologi, psykoteraputiske emner, story telling, vision quests mm.

skaermbillede-2016-04-09-kl-13-36-56  14002544_10154458631124190_130982975_o  skaermbillede-2016-04-10-kl-23-00-29  14001712_10154458633204190_1997440499_o

PRAKTISK INFO


DATOER:

Fra d. 10. maj – 14. maj 2017

Ankomst og tjek ind ritual 10.maj til kl. 19

 

PRIS:

5800 kr. inkl. kost og logi

Transport er ikke inkluderet. Vi hjælper med info og rejsetips. Du vil blive hentet på nærliggende station tæt på Shamballa Gatherings Retreatsted af stedets chauffør/munk/kok

 

UNDERVISERE:

Vi er selv kvinder, der kender til at have dykket i livet, faldet og rejst os igen. Vi kender til hvor sårbart det er at føle sig alene, men også hvor stor livskraft, der er i at opleve sig forbundet og i samhørighed med andre. Vi ved hvordan vi gør drømme til virkelighed.

 

Charlotte Fruergaard: forfatter, coach, underviser, yogalærer – Ananda Yoga Studio, mindfulness instruktør, ejer HjerteAkademiet. Charlotte er en visionær kvindelig leder, der gennem sit virke ønsker at bidrage til en verden.

Pernille Wettergren: sanger, coach, proceskonsulent, HR direktør, HjerteVejleder.

Pia Beck Rydahl: mindfulness lærer, forfatter, coach, familieterapeut (Kempler) ejer Hverdagens Helte, HjerteVejleder og Yin yogalærer – Open Heart Yoga Studio

pia-pernille-charlotte