Nærværets Kraft Retreat i Grækenland

OPLEV PÅ EGEN KROP EN UGE MED STILHED OG NÆRVÆR - 15.-22 august 2019

Kom og oplev en uge med egenomsorg og kærlighed gennem stilhed og nærvær, meditation og yoga.

Tid er blevet en luksusvare og det kan være meget svært at få den tid, der skal til, for at restituere, finde de indre svar og lytte til intuitionens stemme fra hjertet. I stedet løber vi med en halv vind, mere og mere hjerne styrede, uden dog at løse vores vigtigste opgaver i livet, nemlig at leve det, med fred og kærlighed. Vi griber til hurtige løsninger og programmerede handlinger, der måske ikke er det bedste valg.

Retreatet er en rejse hjem til dig selv og det lægger vægt på tilbagetrækningen fra hverdagen eller fra en specifik livssituation, hvile, afspænding af nervesystemet, genopladningen og balancen i livet. Det handler om fordybelse og nærhed til dig selv. Det handler om egen omsorg og om at lære at bruge din krop som værktøj til indre balance og et fredfyldt sind. En kontakt til den indre dybe fred der er tilgængelig for os alle, når vi stopper op og lytter indad.

Trænger du til at lade op og få ny energi, eller trænger du til “at være i fred” og langsom finde din vej? – så er ugen for dig.

Befinder du dig ved begyndelsen af en ny livssituation, et sted i livet hvor det gamle er væk og det nye ikke har indfundet og rodfæstet sig endnu. Befinder du dig i “mellemlandet”, i “ingenmandslandet” i mellem, det du ikke længere har i dit liv, det du har forladt eller det der har forladt dig., så er ugen for dig.

Ugen er også for dig der bare gerne vil forkæle dig selv gennem selvindsigt og kropsarbejde. Tit skal man langt væk for at finde hjem.

Gennem forelæsninger om nærværets kraft, kropsarbejde, yoga, afspændinger, meditation, stilhed, finder du ganske langsomt og kærligt dine rødder, mærker din rygsøjle, og lader vingerne folde sig ud. Du mærker at du lever igen.

Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning. Retreatet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe, forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil.

Tilmeld dig dette skønne retreat inden 15/3-19 og få RABAT kr. 500,- på kursusprisen

Skriv #earlybird i din tilmelding

Retreatet ledes af yoga og meditationslærer, grundlægger af Hjerteakadamiet, Charlotte Inannah Fruergaard, der i 12 år har afholdt retreats i Grækenland og Danmark. I Hun videregiver sin læring gennem ugen i disse fredfyldte omgivelser som Milelja Retreat Center tilbyder.

Programmet byder på daglig undervisning, fordelt på formiddage og eftermiddage, nærmere info om tider får du dernede. Vi starter dagen med en dyb meditation, livgivende kropsarbejde samt relevante forelæsninger. Derefter nyder vi værts parrets nærende vegetar brunch, med udsøgte lokale produkter, honning fra bjergene, lokale frugter samt velduftende brød direkte fra ovnen.

I pausen mellem vores sessions kan du blive på Mileljas smukke område, hvor du kan slappe af eller besøge den skønne sandstrand hvorfra du kan vandre ind til den billedskønne havneby Molivos. Er du til terapeutiske bade kan du tage en tur i de 700 år gamle varme kilder, der beriger krop, sind og ånd.

Læs mere om Charlotte Inannah
Aften sessionen inviterer dig ind i et dybere afspændende flow eller andet fordybende kropsarbejde, samt et møde i indre fred. Herefter, kan du følges med andre ud at spise i Molivos eller tag på eventyr alene. Vi håber at du vil være med til fælles middag 2 gange i løbet af ugen. Det kræver ingen erfaring at deltage, alle kan være med.
 
Velkommen til en uforglemmelig uge!
Kærligst Charlotte Inannah

GALLERI

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Næste kursus: 15.- 22. august 2019
Sted: Milelja Guesthouse, Molivos Lesbos, Grækenland www.milelja.com
 
Kursuspris: 2.950,- Prisen inkluderer ca. 25 timers undervisning, samt stor lækker vegetar brunch buffet og fri adgang til the/kaffe. Dertil kommer flybillet og ophold. 
Vi bor alle på Milelja Retreatcenter. Prisen på dit værelse afhænger af, hvilken kategori, du vælger, og om du ønsker at dele et dobbeltværelse eller ønsker et enkeltværelse. Fordelingen af værelser er “først-til-mølle”. Betaling af værelset sker ved ankomst.
Afbestillingsbetingelser: Depositum kr. 1.000,-  refunderes ikke, men kan overføres til andre kurser/retreats.
Rejsegarantifonden: Kursus, transport og indkvartering købes separat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.
Her kan du se priser på værelset:
Booking: info@hjerteakademiet.dk 
Website: www.hjerteakademiet.com

 Her kan du se priser på værelset: prisen dækker ugens ophold, morgenbrunch buffet. 

Katergori

Type

Dobb. vær. pr. person

Enkeltværelse

Kategori A

A. Terrasse + eget bad

 

B. Delt bad, terrasse med udsigt

€325

€ 450

Kategori A

Værelse m. delt bad, udsigt til haven

€300

€ 400

Kategori C

Lejlighed m. te køkken + terrasse

€ 370

€ 500

Kategori D

Ekstra store lejligheder m. udsigt + egen terrasse.

 

€ 400

 

€600

Kategori E

JOMA  Luksus lejlighed med fabelagtig udsigt

TOMA Luksus lejlighed med fabelagtig udsigt

€ 455

€ 910

Derudover betaler du 48 Euro per person pr. uge for 4 gange frokost samt fri kaffe & te. Tillige opkræves en turist skat på €4 pr. person. Dette betales ved ankomst til Milelja.

”Med kompetence og erfaring blev jeg guidet igennem en uge i høj klasse, hvor jeg med kærlighed og rummelighed fandt ind til min indre fred. Jeg er jer dybt taknemmelig. Retreatet gav mig en indre fred, der ikke har været muligt for mig, at nå gennem årelang terapi og meditation. Retreatet åbnede op for min energi til livet og leve med det som er. Tusinde tak for en helt igennem kompetent guiding til krop og sjæl”.