Retreat Samsø top pixStilhed og nærvær på helt fantastiske og naturskønne Samsø

 

Retreatet handler om kontakt til dig selv. Kontakt til den indre dybe fred der er tilgængelig for os alle, når vi stopper op og lytter indad. Vi mødes omkring den vi er bag alle tankerne – bag alle de historier vi ofte beskæftiger os med.

Oplev din egen adgang til fred – under alle omstændigheder og i alle situationer. Indse hvad der menes med lykke og kærlighed indefra, uafhængig af hvem du er, og hvad end der sker.

Satsang (møde i sandhed), meditationer, refleksioner, spørgsmål, facilitering og essentielle samtaler fra essenserne i vores bøger: ”Det handler om kærlighed” og ”Lykken skabes inde- fra”. Stilhed, meditation og yoga indgår også i programmet. Det foregår på helt fantastiske og naturskønne Samsø.

Med mindfulness, yoga og meditationslærer Charlotte Fruergaard. Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning.

Retreatet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil. Du får kontakt til den indre dybe fred der er tilgængelig f or os alle når vi stopper op og falder til ro.

Dette skønne kursus holder alt hvad det lover- og så lidt til.. lige præcis det der ekstra og særlige, der gør at jeg selvfølgelig skal med igen. Kom hjem med stor ro efter 4 dage med yoga, meditation, dejlige omgivelser, god mad og så selvfølgelig Charlotte og Ivan, der formår at skabe den fine balance mellem undervisning, yoga, meditation, samvær, indsigt og fordybelse”

Annett Norén Beckert

 

Praktisk info:


Undervisere:

Charlotte Fruergaard

 

Dato:

Næste retreats 

Datoer kommer snart

 

Tidspunkter:

Torsdag ankomst og indkvartering kl. 18.00 – 20.30. Retreatet starter kl. 21.15 og slutter søndag eftermiddag kl. 14.00. Så kan du i god ro og mag nå færgerne til og fra Samsø. Nærmere info om programmet i detaljer, fås ved retreatets start.

Pris:

Kursuspris: 2200 kr.

Forplejning, ophold ( 3 overnatninger med økologiske måltider) : 2550 kr. som opkræves særskilt fra Mellem-rummet Retreat & Guesthouse.

Ialt : 4450 kr. 

 

Afbestillingsbetingelser:

Depositum refunderes ikke, men kan overføres til andre kurser/retreats.

Rejsegarantifonden: Kursus, transport og indkvartering købes separat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Sted:

Mellemrummet retreat & kursuscenter,

Holmevej 3,

Samsø.

 

Tilmelding